Welkom bij Gastro Online, dé in Rotterdam gevestigde groothandel voor horecabenodigdheden. Gastro Online bedient een breed scala aan eindgebruikers: van restaurants, hotels en facilitaire organisaties tot aan de hobby kok! Dit doen wij zowel online in de webshop, als offline.

Heeft u vragen, wenst u specifieke productinformatie of specialistische kennis? Wij staan u graag te woord. U kunt ons bellen of een bericht zenden via het contactformulier!

Laagste prijs garantie
Bij Gastro Online bent u er zeker van dat u goede kwaliteit koopt tegen de scherpste prijzen! Daarom geven wij een laagste prijsgarantie op al onze producten.

Verzendkosten
Er wordt een standaardbedrag gerekend van €6,95 voor bezorging van uw bestelling, dit geldt voor zowel Nederland als België. Bestellingen boven de €250,- worden gratis bezorgd.

Afhalen bestelling
Het is tevens mogelijk om uw bestelling af te halen op afspraak in onze showroom. Hiervoor kunt u ook uw bestelling plaatsen in de webshop, en vervolgens reageert u bij bestelnotities dat u het komt ophalen. Na ontvangst van betaling wordt uw order verwerkt. U krijgt een e-mailbericht zodra uw bestelling klaarligt om afgehaald te worden. Dit duurt doorgaans 1 of 2 werkdagen.

Minimum orderbedrag
Er geldt een minimum orderbedrag van 10 euro inclusief BTW.

Offerte opvragen
Voor een bestelling van meerdere producten of grotere aantallen van hetzelfde artikel kunnen wij speciale offertes op maat aanbieden met concurrerende prijzen. Neem hierover gerust vrijblijvend contact met ons op.

Wij werken aan onze missie en visie. Elke dag.

Missie
Altijd up-to-date de nieuwste en beste horecabenodigdheden leveren tegen scherpe prijzen.

Visie 
Gastro Online wilt samen met haar klanten continu de horeca en keuken voorzien van alle benodigdheden om efficiënt, productief en gemakkelijk te werken. Dit blijven wij doen door middel van een uitgebreid en kwalitatief goed aanbod aan producten tegen scherpe prijzen, met snelle levertijden.